Nieuws

Toneelgroep contact speelt: “Nee schat, nu niet”

Toneelgroep Contact Harlingen bestond vorig jaar 60 jaar. In een spetterende jubileumuitvoering is toen in maart 2019 “Het zit in de familie” van top-auteur Ray Cooney opgevoerd. Het stuk en de opvoeringswijze door onze toneelgroep kreeg van het Harlinger publiek zoveel waardering dat er nog lang over is nagepraat.

Foto: Joachim de Ruijter

Dit was voor regisseur Berry van Mierlo aanleiding om dit staaltje acteerwerk te herhalen door van dezelfde schrijver nog een stuk van de plank te halen. De spelersgroep heeft het afgelopen repetitieseizoen al veel plezier beleefd aan “Nee schat, nu niet” en staat te trappelen om dit stuk in Harlingen op te voeren. Tempo, timing en doldwaze verwikkelingen kenmerken dit stuk waarmee we als toneelgroep laten zien dat we als amateurtoneelvereniging een behoorlijk niveau hebben bereikt en is uitgebreid met nieuw jong talent.

Het stuk, geschreven door Ray Cooney en John Chapman en vertaald door J v/d Heiden en John Lanting, zal worden opgevoerd in De Midlumerlaankerk te Harlingen. Voor deze gelegenheid is de kerk tijdelijk omgebouwd tot een heus theater waar u zich als publiek thuis zult voelen.

Op zaterdag 7 maart 2020 zullen twee uitvoeringen plaats vinden. Om 14:00 uur zal er een matinee-voorstelling worden gegeven en ’s avonds 20:00 uur is er de avondvoorstelling.

Tijdens de avondvoorstelling is er weer een geweldige verloting. Een van de grote prijzen is een gratis weekendovernachting in een WestCord Hotel voor 2 personen!
De catering wordt verzorgd door De Seniorie. Als u wilt genieten van een goed stuk toneel en een avondje lekker wilt lachen, dan mag u dit niet missen!

Kaarten zijn voor 8,50 euro per stuk aan de Kassa in de Midlumerlaankerk te verkrijgen en in de
voorverkoop bij DE SMULPOT.