Toneelgroep contact weer de planken op!

Wat waren we allemaal blij dat we na lange tijd weer als toneelgroep fysiek mochten repeteren! Helaas hebben we wel moeten besluiten om dit seizoen het grote stuk niet door te laten gaan, maar dat weerhield ons niet om het toneelspel op te pakken.

Het plan was al snel gemaakt om wat kleine sketches te gaan instuderen. Hier konden we als spelersgroep vol enthousiasme mee aan de slag en het bleek al snel dat er vanuit Almenum, Harlinga en De Zonnebloem interesse was om een leuke middag/avond te laten organiseren. Het repeteren kreeg daardoor een duidelijk doel: Sketches repeteren en opvoeren! Dinsdag 22 maart in Harlinga, woensdag 30 maart in Almenum en zaterdagmiddag 25 april voor De Zonnebloem.

Het publiek kreeg sketches te zien over Het leven van alle dag. Zaken die je in het dagelijks leven op straat ziet. Decors moesten snel gewisseld worden om van de ene sketch naar de andere over te stappen. Het publiek werd meegenomen van het verdelen van een erfenis, naar een live voetbalwedstrijd. Ook zaten we met de hele zaal in de kroeg en waren we getuige van een monoloog over een echtelijke ruzie en in de andere sketch werd juist de liefde gevonden tijdens het vissen.

Vissen – Jaap en Joke

Publiek en spelers hebben genoten van de mooie voorstellingen en we kunnen niet wachten om volgend jaar weer terug te keren met nog meer voorstellingen!

Voetballen – Klaas, Joke, Marjan, Henk, Jaap, Berry, Gerben en David
De La – Henk en Joke